Ex -Yu

Boris Tadić na košarci povrijedio nos

Boris Tadić na košarci povrijedio nos
Boris Tadić na košarci povrijedio nos

Boris Tadić, predsjednik Demokratske stranke, dovezen je u petak uveče u Urgentni centar jer je, kako nezvanično saznaje "Blic" od medicinskog osoblja, bivši šef države na košarci povrijedio nos. Tadić je pregledan u toj zdravstvenoj ustanovi, a zatim upućen na ORL kliniku.

U petak oko 22 sata u pratnji obezbjeđenja u zgradu Urgentnog centra u Beogradu ušao je Boris Tadić u vidno lošem stanju.

- Bio sam sa drugom u Urgentnom centru. U sobu za ultrazvučnu dijagnostiku ušao je čovjek iz Tadićevog obezbjeđenja, vjerovatno da ga najavi. Zatim je kroz hodnik prošao Tadić, koji je loše izgledao. Pregled je trajao dvadesetak minuta, a za to vrijeme ispred vrata ordinacije stajali su momci iz njegovog obezbjeđenja, a na hodniku policajci koji inače dežuraju u Urgentnom - ispričao nam je jedan od očevidaca.

Ovo je treća sportska povreda šefa DS. Prvo je povrijedio nogu i prije godinu i po dana operisana mu je Ahilova tetiva. Početkom aprila ove godine na basketu je povrijedio ruku, da bi u petak povrijedio nos.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije