Ex -Yu

Burno u Beogradu, ranjena dva muškarca

Burno u Beogradu, ranjena dva muškarca
Foto: N.N. | Burno u Beogradu, ranjena dva muškarca

BEOGRAD - Muškarac (31) povrijeđen je iz vatrenog oružja u Ulici Ljubiše Miodragovića u naselju Mirijevo, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da je oko 6.10 prijavljeno da je muškarac upucan u nogu, zbog čega je poslije ukazane pomoći prevezen u Kliničko-bolnički centar Zvezdara.

U Ulici Stojana Aranđelovića sinoć oko 21.50, takođe je iz vatrenog oružja je povrijeđen muškarac (35), poslije čega je prevezen u reanimaciju u Urgentni centar.

Pješak, muškarac (30), zadobio je teške povrede oko 19.35 u Ulici 27. marta bb zbog čega je vožen u reanimaciju u Urgentni centar, a motociklista (30) je takođe teško povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi oko 20.52 u Ulici kneza Višeslava, zbog čega je prevezen u Urgentni centar.

U saobraćajnoj nezgodi na uglu Ulica cara Dušana i Skadarske, jutros oko pet časova povređena su dvojica mladića od 27 i 25 godina, zbog čega su prevezeni u KBC Zvezdara, a nema povrijeđenih osoba u drugoj saobraćajnoj nezgodi, oko 4.20, u Bulevaru despota Stefana.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 98 puta, od čega je 18 intervencija bilo na javnom mjestu, a pomoć ljekara najviše su tražili hipertoničari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije