Ex -Yu

Čanak: Odakle URS 10 miliona evra za spotove

Čanak: Odakle URS 10 miliona evra za spotove
Čanak: Odakle URS 10 miliona evra za spotove

SUBOTICA - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je sinoć da ima saznanja da su Ujedinjeni regioni Srbije (URS) do sada za reklamne spotove u izbornoj kampanji platili 10 miliona evra.

"Imam jedno malo pitanje: odakle URS-u 10 miliona evra, od kojih sponzora, od kojih interesa, od čega", zapitao je Čanak na predizbornom skupu u Subotici.

Lider LSV je ocijenio da je za 10 miliona evra na hiljade ljudi u Srbiji moglo dobiti posao da nije bilo ovakvog "traćenja para".

Čanak je rekao da je Republičkoj radiodifuznoj agenciji (RRA) upućen zahtjev da se zabrani najnoviji televizijski spot LSV u kojem se na tamburici svira pjesmu "Mlada Vojvođanka", jer navodno poziva na rat.

"Ne znam samo dokle ćemo trpjeti one koji se sa nama tako poigravaju", rekao je Čanak i podsjetio da je RRA već zabranila emitovanje spota u kom LSV kritikuje način na koji je prodata Naftna industrija Srbije i spot u kojem se on pojavljuje sa sinom.

Zamjenik predsjednika LSV Bojan Kostreš uputio je sinoć kritiku televiziji B92 zato što nije dozvolila toj stranci da sama odredi funkcionera koji će gostovati u programu.

"Oni su sami sebi dali pravo da o tome odlučuju. Ako je tako, onda niko od predstavnika LSV niće ni govoriti na toj televiziji", rekao je Kostreš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije