Ex -Yu

Carinici pronašli 17 paketa marihuane u Volvu

Carinici pronašli 17 paketa marihuane u Volvu
Carinici pronašli 17 paketa marihuane u Volvu

BEOGRAD - Carinici su protekle noći, pola sata iza ponoći, na izlazu graničnog prelaza Batrovci spriječili da iz zemlje bude prokrijumčareno 17 paketa marihuane teških 4.664 grama.

Droga je otkrivena u automobilu Volvo V50 švajcarskih registarskih oznaka kojim je upravljala državljanka Švajcarske, saopštila je Uprava carina. 

Na pitanje šta ima da prijavi za carinsku kontrolu, putnica je odgovorila da nema ništa, ali su službenici carine na osnovu analize rizika izdvojili automobil i putnicu za detaljnu kontrolu. 

Da bi došli do fabričke šupljine prednjeg lijevog krila u kojoj je bio skriven prvi otkriveni paket marihuane, carinici su morali prethodno da skinu plastično potkrilo.

Nastavili su detaljan pregled tražeći još mjesta u kojima se u automobilu krije droga i tako došli do rezervnog točka u kome su pronašli čak 16 paketa punih iste opojne droge. 

Nakon otkrivanja 17 paketa marihuane teških preko 4,5 kilograma, carinici su o zaplijeni obavijestili policiju kojoj su droga, krijumčarka i auto predati u dalju nadležnost. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije