Ex -Yu

Čedomir Jovanović kandidat za gradonačelnika Beograda

Čedomir Jovanović kandidat za gradonačelnika Beograda
Čedomir Jovanović kandidat za gradonačelnika Beograda

BEOGRAD - Predsjednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović biće kandidat te stranke za gradonačelnika Beograda, izjavio je portparol te stranke Jovan Najdenov.

"Predstojeći izbori u Beogradu su izuzetno važni, ne samo zbog toga što će se na njima kandidovati strateške vizije razvoja Beograda, već i zbog toga što će od njihovog ishoda zavisiti kako će izgledati politička scena u Srbiji i kakva će biti politička budućnost zemlje", rekao je Najdenov.

Stoga su, kaže Najdenov, brojni članovi i funkcioneri stranke istakli inicijativu da upravo zbog toga politika LDP mora biti zastupljena na beogradskim izborima i da tu politiku treba da predvodi Čedomir Jovanović, kao neko ko je u prethodnom periodu ustupio prostor drugima u opoziciji.

"Druge stranke i pokreti nisu uspeli da stvore ozbiljnu političku alternativu ovoj vlasti i zato veliki broj ljudi u stranci želi da na beogradskim izborima Čedomir Jovanović bude taj koji će biti nosilac politike koja je potrebna Beogradu i Srbiji", rekao je Najdenov.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije