Ex -Yu

Crnogorska policija na granici sa Albanijom zaplijenila 110 kg skanka

Crnogorska policija na granici sa Albanijom zaplijenila 110 kg skanka
Foto: Ilustracija | Crnogorska policija na granici sa Albanijom zaplijenila 110 kilograma skanka

PODGORICA - Pripadnici crnogorske policija pronašli su i oduzela oko 110,5 kilograma marihuane tipa skank, na području Gusinja, na granici sa Albanijom.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, službenici plavske policije su u četvrtak oko 13 sati i 30 minuta, na području desnog Grnčara, zaseok Lazi, opština Gusinje, u napuštenoj kući koja je vlasništvo pokojnog V.I, pronašli najlonski džak i četiri veće crne torbe, od kojih je jedna bila otvorena.

Pregledom torbi pronađeno je 105 većih pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, ukupne težine oko 110,5 kilograma.

"O događaju obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, koji se izjasnio da se torbe i džak izuzmu sa lica mjesta i dostave u Forenzički centar radi vještačenja", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Naglašava se da se preduzimaju aktivnosti na identifikovanju lica koja su sakrila 110,5 kilograma skanka u napuštenoj kući u cilju dalje prodaje

Ovo je druga veća zaplijena droge u posljednja dva dana na području opštine Gusinje, na granici sa Albanijom

U istoj opštini policija je u srijedu, prilikom obilaska reona planine Godilje, uhapsila Podgoričanina L.R. (29), kod kog je pronađeno pet torbi sa više od 128 kilograma skanka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije