Ex -Yu

Dačić: Mediji nisu pogodili ko će biti ministar

Dačić: Mediji nisu pogodili ko će biti ministar
Dačić: Mediji nisu pogodili ko će biti ministar

NOVI SAD - Predsjednik Socijalističke partije Srbije /SPS/ Ivica Dačić izjavio je danas u Novom Sadu da ništa od onoga što je do sada objavljeno u medijima kada je riječ o ministarskim pozicijama u budućoj Vladi Srbije "nije pogođeno".

"Ne mogu reći šta se dogovara među koalicionim partnerima. Kada mandatar bude spreman da to objavi, to će i uraditi", rekao je novinarima Dačić, koji je i premijer Srbije u tehničkom mandatu.

Komentarišući najavu da će funkcioner Srpske napredne stranke /SNS/ Maja Gojković biti novi predsjednik Skupštine Srbije, Dačić je istakao da sve zavisi od dogovora političkih stranaka.

"Ako je dogovoreno da funkcija predsednika Skupštine pripada SNS-u, onda tu nema šta da se komenatriše. SNS je najjača stranka u Srbiji i logično je da joj pripadnu najvažnije funkcije u državi", rekao je Dačić novinarima u Novom Sadu, nakon posjete teško povrijeđenom policajcu u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine.

Dačić je naveo da je zdravstveno stanje pripadnika novosadske Policijske uprave Ivana Mičića /25/, koji je nedavno teško ranjen dok je bio na dužnosti, danas mnogo bolje nego prethodnih dana.

"Ranjavanje policijaca na dužnosti je poruka da borba protiv kriminala nije samo borba protiv organizovanog kriminala, nego i onog koji se naziva klasičnim kriminalom i nasiljem u porodici", naveo je Dačić.

Policajac Ivan Mičić ranjen je prije nekoliko dana u novosadskom naselju Adice prilikom rutinske kontrole, po pozivu žene, koja je prijavila da je maltretira muškarac I.S. iz Vučitrna, s kojim živi kao podstanar.

Muškarac I.S. pucao je tom prilikom na Mičića i teško ga ranio, ali je i policajac uspio da uzvrati na vatru i teško ranio napadača, koji je, takođe, na liječenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije