Ex -Yu

Dačić: Tadić i Nikolić imaju istog dirigenta iz inostranstva

Dačić: Tadić i Nikolić imaju istog dirigenta iz inostranstva
Dačić: Tadić i Nikolić imaju istog dirigenta iz inostranstva

KRALjEVO - Kandidat socijalista za predsjednika Ivica Dačić izjavio je danas u Kraljevu da lideri Demokratske stranke i Srpske napredne stranke, Boris Tadić i Tomislav Nikolić, "imaju istog dirigenta iz inostranstva".

"Glas za njih ništa ne vrijedi, jer i jedan i drugi poslije moraju da dođu kod mene", rekao je kandidat za predsjednika koalicije SPS-PUPS-Jedinstvena Srbija.

Dačić je rekao da "oni u stvari hoće da ostanu samo oni na političkoj sceni i samo oni poslije da vladaju" i poručio "to nikada neće da bude".

"Meni neće da komanduju ni Tadić ni Toma Nikolić, nego moj narod.

Tadić i Nikolić imaju istog dirigenta iz inostranstva, iste stavove o najvažnijim pitanjima, a više se mi razlikujemo od Tadića nego on, zato što se u suštini razlikujemo od svih njih", rekao je on.

Predsjednik SPS i kandidat za predsjednika Srbije pozvao je glasače da "ne bacaju glasove za Tomu Nikolića i Tadića".

Dačić je naveo da je u Srbiji politika postala marketing bez ideologije i programa, a da politiku vode istraživačke agencije i marektinški lobi bez ideja.

Predsjednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma kazao je da je vršilac dužnosti predsjednika Srbije, Slavica Đukić Dejanović raspisala izbore na Kosovu na svim nivoima.

"Kakav EULEKS, kakav NATO pakt, oni moraju da slušaju građane Srbije i šta vi odlučite", rekao je Marković u Kraljevu.

Govoreći o zemljotresu koji je pogodio Kraljevo 2. novembra 2010. godine, on je rekao da se protivi da političari sada u izbornoj kampanji pominju pomoć pruženu poslije zemljotresa.

"Strašno me nervira kada u izbornoj kampanji vidim političare koji kažu 'evo mi smo pomogli i Kraljevu poslije zemljotresa'. Pa to je obaveza svakog koji vodi ovaj grad i ovu državu", kazao je Marković

na predizbornoj konvenciji SPS-PUPS-Jedinstvena Srbija u Kraljevu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije