Ex -Yu

Dječak pronađen, otmice nije bilo

Dječak pronađen, otmice nije bilo
Dječak pronađen, otmice nije bilo

BEOGRAD - Policija je pronašla četvorogodišnjeg dječaka čiju je navodnu otmicu na Novom Beogradu prijavio jedan građanin. Ministarstvo unutrašnjih poslova poslije prijave o mogućoj otmici djeteta na Novom Beogradu objavilo je fotografiju i pozvalo je sve građane da ukoliko primjete crni "MINI Paceman" austrijskih registarskih oznaka to prijave policiji.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, nakon intenzivne potrage koja je trajala tri sata, policija je pronašla crni automobil austrijske registarske oznake, za koji se ispostavilo da je u vlasništvu dječakove majke.

Nakon ulaska u stan roditelja, policija je zatekla i njihove sinove od sedam i četiri godine, ali se ispostavilo da nije reč o otmici. 

Policija ispituje sve okolnosti ovog događaja, dodaje se u saopštenju.

U ranije izdatom saopštenju MUP navodi da je austrijska registarska oznaka crnog "MINI Pacemana" W09583F i poziva građane da ukoliko takvo vozilo primjete prijave na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Ranije je javljeno da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova postupaju po prijavi jednog građanina koji je, kako je rekao policiji, vidio da je na Novom Beogradu jedno dijete na silu ubačeno u automobil, saopštio je MUP.

Kako se navodi, policija preduzima sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti i ispituje navode ove prijave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije