Ex -Yu

Dječak se utopio na Adi

Dječak se utopio na Adi
Dječak se utopio na Adi

BEOGRAD - Trinaestogodišnji dječak iz Kovilova, čiji su inicijali N.DŽ, utopio se danas oko podne na Savskom jezeru na Adi u Beogradu, dok je kod Šapca u jutrošnjoj saobraćajnoj nesreći jedna osoba poginula, a više povrijeđeno.

Dječak N.DŽ. je na jezeru bio sa sestrom i društvom, a nesreća se dogodila na 60 metara od obale, na mjestu gdje je dubina veća od osam metara i gdje kupanje nije dozvoljeno, saopšteno je iz Javnog preduzeća "Ada Ciganlija".

Dječak je bio sa prijateljima na pedalini s koje su skakali u vodu, a u jednom trenutku sestra je primijetila da nije izronio, a spasioci su poslije desetak minuta pronašli njegovo tijelo.

Uprava "Ade Ciganlije" upozorila je posjetioce Savskog jezera da se pridržavaju pravila na kupalištu, da se ne kupaju u dijelovima jezera gdje to nije dozvoljeno, kao i van radnog vremena spasilačkih službi koje dežuraju od 10.00 do 19.00 časova.

U međuvremenu, jedna osoba je poginula, a više lakše i teže povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u mjestu Slepčević kod Šapca, saopštila je policija.

U sudaru "opel askone" šabačkih registarskih oznaka i autobusa "neoplan" lozničke registracije poginuo je vozač automobila S. M. /21/ iz Bele Reke, a sedam putnika u autobusu je povrijeđeno.

Dva putnika u autobusu zadobila su teže povrede, dok je petoro lakše povrijeđeno, i svi su zbrinuti u šabačkoj Opštoj bolnici.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije