Ex -Yu

Dobrota: Srbi ne razumiju kako funkcionira loto (VIDEO)

Dobrota: Srbi ne razumiju kako funkcionira loto (VIDEO)
Dobrota: Srbi ne razumiju kako funkcionira loto (VIDEO)

Nakon što se u sinoćnjem izvlačenju 59. kola lota u Srbiji peti broj kombinacije prvo pojavio na ekranu, a tek potom je kuglica s tim brojem izašla iz bubnja, predsjednik Skupštine Državne lutrije Srbije Vladimir Đukanović obrušio se na zagrebačku firmu Nirvana jer je smatra najodgovornijom za dosad neviđen propust u igrama na sreću.

Vlasnik Nirvane Arsen Dobrota odbacuje sve optužbe na račun svoje firme i softvera, kazavši kako softver koji koristi srpski loto uopšte nije izradila njegova firma.

Štaviše, Dobrota navodi kako već četiri godine vodi spor sa Državnom lutrijom Srbije jer mu nije plaćala usluge.

"Ljudi iz tamošnje lutrije su novi u tom poslu i uopće ne razumiju funkcioniranje lota, kao ni način na koji radi softver. Inače, softver koji trenutno koristi Državna lutrija Srbije uopće nije osmislila, instalirala i održavala moja tvrtka, a budući mi za ranije sklopljen posao nisu platili te sam bio primoran podnijeti tužbu, mišljenja sam kako se radi o pokušaju svaljivanja krivice na mene", ukratko je optužbe prokomentarisao Dobrota, dodavši kako je softver koji je ranije koristila tamošnja lutrija povukao upravo zbog neplaćanja.

Više javno tužilaštvo u Beogradu izdalo je nalog policiji za istragom kako bi se saznalo ko je kriv za skandal u direktnom televizijskom prenosu na televiziji Prva.

(tportal.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije