Ex -Yu

Fondacija Đoković adaptira predškolsku ustanovu

BEOGRAD - Zahvaljujući saradnji Fondacije Novak Đoković i Opštine Merošina započeti su, kako je saopšteno danas, radovi na adaptaciji i opremanju Školice života u okviru Osnovne škole "Jastrebački partizani", u selu Oblačina.

Radovi će trajati naredne tri nedjelje i, ako sve bude završeno u planiranom roku, od druge polovine septembra predškolci i njihovi mlađi drugari družiće se u novom prostoru, saopštila je Fondacija Novak Đoković.

Gorana Džudža Jakovljević, menadžer Fondacije, istakla je ovim povodom da u okviru projekta "Školice života - zajedno za detinjstvo", Fondacija i opština Merošina ulažu dva miliona dinara u stvaranje boljih uslova za 60 mališana.

Ona je izrazila zadovoljstvo što će uskoro djeca iz Oblačine i okolnih naselja u Merošini, imati priliku da se uključe u vaspitno obrazovni program i uživaju sa svojim vršnjacima u adaptiranom prostoru škole.

Adaptacija i opremanje prostora biće pomognuta i sredstvima prikupljenim na Uskršnjoj aukciji umetničkih, čokoladnih jaja, održanoj u aprilu ove godine.

Fondacija je, takođe, obezbjedila i sredstva za postavljanje sprava u dvorištu škole, poput, penjalica, tobogana i ljuljaški.

Fondacija Novak Đoković projekat realizuje u saradnji sa Centrom za interaktivnu pedagogiju, koji je implementacioni partner na projektu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije