Ex -Yu

Gradonačelnik Podgorice odgovorio na žalbu sugrađanke u 23 sata

 Gradonačelnik Podgorice odgovorio na žalbu sugrađanke u 23 sata
Gradonačelnik Podgorice odgovorio na žalbu sugrađanke u 23 sata

PODGORICA - Obećanje gradonačelnika Podgorice Slavoljuba Stijepovića da će građanima biti dostupan u svako doba dobilo je potvrdu u nedavnom događaju, kada je zbog komunalnog problema u jednom naselju sat prije ponoći kontaktirao telefonom nezadovoljnu sugrađanku.

Naime, prenose Dnevne novine, Podgoričanka S.D. se zbog raskopane Dunavske ulice na Zlatici, odnosno nedovršenih radova, obratila kabinetu gradonačelnika, pošto ni poslije devet mjeseci nakon radova problem nije riješen.

"Pitala sam kako mogu da dobijem gradonačelnika, da ga upoznam sa problemom i da ga pozovem da dođe i da se uvjeri u kakvim uslovima živimo", svjedoči građanka koja je, potom sekretarici ostavila broj svog telefona.

Mislila je, kako kaže, da je to "gotova priča" i da je barem pokušala da nešto uradi, ali joj se na njeno zaprepašćenje u 23 časa javio lično Stijepović zaineteresovan da čuje o kakvom se problemu radi, uz izvinjenje što je zbog dnevnih obaveza nije pozvao ranije.

 Nakon što mu je predočila o kakvom problemu se radi, poručio je da to nije smelo tako da se ostavi i da će ulica biti popravljena, a nedugo potom usljedio je novi poziv.

 Po nalogu Stijepovića zvao ju je tehnički direktor JP "Vodovod i kanalizacija" Filip Makrid, objasnio da je ulica raskopana, jer nekoliko mještana nije iskopalo kanale kojima bi svoje kuće priključili na kanalizacionu mrežu i obećao da će nadležnima dati rok za završetak posla.

Ujutro ju je ponovo zvao Stijepović da pita da li "ima potrebe da dolazi", na šta mu je zadovoljna Podgoričanka uzvratla da nema, osim ako želi da dođe da "popiju kafu".

Priča koje je izazvala i pažnju javnosti ubrzo je dobila epilog - problem je riješen, ulica je popravljena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije