Ex -Yu

Horor u Zaječaru: Lomili joj kosti jer je kopala po kontejneru

Horor u Zaječaru: Lomili joj kosti jer je kopala po kontejneru
Horor u Zaječaru: Lomili joj kosti jer je kopala po kontejneru

ZAJEČAR – Grupa nepoznatih mladića napala je u ponedeljak Milevu S. (60), iz Zaječara, dok je iz kontejnera u samom centru grada sakupljala otpatke hleba i brutalno je pretukli!

Nasilnici su, saznajemo, nesrećnoj ženi smrskali gotovo sve kosti lica, zbog čega je ona, u teškom stanju i sa neizvjesnim izgledima da preživi, upućena na Odeljenje neurohirurgije u niškom Kliničko-bolničkom centru, pišu Večernje novosti.

“Mileva se seća samo da su joj dva mladića prišla dok je iz kontejnera sakupljala otpatke hleba”, kaže za list izvor blizak istrazi.

“Ona, međutim, jedva da je mogla da govori zbog stravičnih povreda koje su joj nanete”, istakao je ovaj sagovornik.

Mladići su, pretpostavlja se, stari oko 20 godina. Oni su Milevu prvo pesnicama nekoliko puta udarili u glavu. A, nakon što je nesrećna žena pala, nastavili su da je šuturaju nogama u lice!

“Na osnovu zadobijenih povreda, mišljenja smo da su se nasilnici nad nesrećnom ženom - iživljavali i mučili je”, navodi izvor beogradskog lista. – “Da sve bude još gore, sumnja se da je Mileva prebijena samo zato jer je iritirala mladiće time što je iz kontejnera vadila ostatke hleba!.”

Da je j Mileva S. u teškom stanju, potvrdio je i Stanislav Tadić, direktor zaječarskog Zdravstvenog centra.

“Primljena je sa prelomom nosne, jagodične i čeone kosti”, istakao je Tadić. “Nakon što smo je zbrinuli na Odeljenju hirurgije, doneli smo odluku da pacijentkinju, koja je u kritičnom stanju, hitno transportujemo u niški KBC”, istakao je on.

(NN,VN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije