Ex -Yu

Hrvatska: Kilometarske kolone prema moru

Hrvatska: Kilometarske kolone prema moru
Hrvatska: Kilometarske kolone prema moru

ZAGREB - Vrlo je gust promet na većini cesta u pravcu mora a kolone su na zagrebačkoj obilaznici (A3), pred naplatom Lučko iz smjera Jankomira oko 9 kilometara, a iz pravca Buzina 10, na autoputu A4 Zagreb-Goričan pred naplatom Sveta Helena oko 10 km, na autoputu A3 Bregana-Lipovac, pred graničnim prijelazom Bajakovo kolona je oko 4 kilometara, na autoputu A7 Rupa-Diračje, pred naplatom Rupa oko kilometar, javio je jutros HAK .

Na autoputu A1 SV Rok u pravcu mora vozi se usporeno zbog saobraćajne nesreće. Zbog saobraćajnih nezgoda usporeno se vozi na autoputu A3 Bregana-Lipovac (78. km +450m) u pravcu istoka, kod čvora Sredanci (na 241. km +600 km). Slavonski Broda i Sredanaca (na 229. km) u pravcu Zagreba.

Jak vjetar na A1 između Svetog Roka i vijadukta Božići

Jak vjetar usporava saobraćaj na autoputu A1 između južnog portala tunela Svetoga Roka i vijadukta Božići, A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić te na riječkoj obilaznici (A7) na mostu Rječina. Vozi se uz ograničenje brzine, no autoputevi su otvoreni za sve grupe vozila.

Pojačan je promet osobnih vozila na većini graničnih prijelaza sa Slovenijom, Mađarskom i Bosnom i Hercegovinom. Duža čekanja zabilježena su na GP Bajakovo, na izlasku kolona je duga oko 4 km.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije