Ex -Yu

Ispovijest majke iz Mionice: Ubio mi dete zbog ljubavnice

Ispovijest majke iz Mionice: Ubio mi dete zbog ljubavnice
Ispovijest majke iz Mionice: Ubio mi dete zbog ljubavnice

MIONICA - Aca Pavlović (31), iz Mionice kod Valjeva, koji je u subotu u automobilu zadavio suprugu Mariju (31), pa se objesio, ostavio je oproštajno pismo u kojem priznaje svoj postupak.

U njegovom autu „fijat marei“, parkiranom u njivi u mioničkom selu Radobić, pored Marijinog mrtvog tijela, pronađeno je oproštajno pismo koje je napisao Aca. Izvor navodi da se se iz pisma vidi da Aca nije mogao da „izdrži životni pritisak“, te da je odlučio da ubije suprugu, a potom i sebi presudi. Pošto je Mariju zadavio, obJesio na drvo pedesetak metara dalje, piše Alo.

Marijina majka Valentina Nedeljković, koja živi u selu Krčmar, kaže da joj se ćerka nije žalila da ima bračne probleme.

''Međutim, svojoj sestri, a mojoj starijoj ćerki Jeleni je uoči njihovog nestanka rekla da joj Aca preti ubistvom, posle čega je Jelena sve prijavila policiji. Kada sam je poslednji put videla, primetila sam da moje dete ne liči na sebe, da je strašno smršala, da je zabrinuta, ali je meni ćutala o tome šta se dešava. Ništa mu nije bila kriva'', priča majka.

''On je taj koji je imao ljubavnicu, pa je ipak ubio moje nedužno dete. Umesto da se radujem jer se Jelena porodila pre mesec dana, tugujem za ćerkom, koju je prvo prevario, pa ubio '', kroz jecaj priča Marijina majka.

Aca i Marija su djeca razvedenih roditelja, a njihovi prijatelji i poznanici u Mionici i dalje ne mogu da vjeruju šta se desilo jer su oboje, kako kažu, bili mirni, tihi ljudi.

''Mionica je malo mesto i sve se brzo sazna, pa se tako saznalo i da je Aca u vezi sa nedavno razvedenom komšinicom koja ga je potpuno opčinila. Po Marijinom izgledu i po njenim statusima na Fejsbuku jasno se videlo da zna za njih. Ona je čak pristala da se letos fiktivno razvedu. Aca ju je ubedio da mu je razvod potreban da bi dobio papire za rad u Nemačkoj, ali nije želela da napusti kuću u kojoj je odgajila sinčica i ćerkicu. Nedavno su ćerki proslavili rođendan, tada se činilo da je sve u redu'', kažu prijatelji Pavlovića.

Osmogodišnji sin i četvorogodišnja ćerka Marije i Ace su u kući njegove majke, sa bakom koja je, kako kažu Mioničani, sama odgajila sina i samo prodajući na lokalnoj pijaci uspela da podigne veliku kuću. Marija i Aca danas treba da budu sahranjeni u Mionici.

Ljubavnica van opasnosti

Ubrzo pošto su pronađeni leševi Pavlovića, A. B. iz Mionice, za koju se tvrdi da je bila u emotivnoj vezi sa Acom, pokušala je da se otruje lijekovima. Ona je van životne opasnosti i zbrinuta je na psihijatriji valjevske bolnice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije