Ex -Yu

Kako je Bata Živojinović oduševio socijaliste (FOTO)

Kako je Bata Živojinović oduševio socijaliste (FOTO)
Kako je Bata Živojinović oduševio socijaliste (FOTO)

Na jučerašnjem Glavnom odboru SPS-a, izbor rukovodstva partije, zasjenio je, na trenutak, jedan drugi događaj, pojava velikana srpskog glumišta i bivšeg poslanika socijalista, Velimira Bate Živojinovića. Glumačka legenda se ne predaje, došao je u invalidskim kolicima na sjednicu, i potpuno oduševio sve prisutne.

Stranačke kolege su veoma emotivno pozdravile dolazak Živojinovića, koji je na sjednici izabran za člana Galvnog odbora stranke. Bata Živojinović je pokazao da kada se neko voli, da problem nisu ni godine, ni poljuljano zdravstveno stanje, već volja za životom i radom. A njegove stranačke kolege pozdravile su ga ovacijama i dugim aplauzom.

Podsjetimo, juče su u SPS-u izabrani novi potpredsednici stranke Branko Ružić, Aleksandar Antić, Slavica Đukić Dejanović, Žarko Obradović i Predrag Marković. Za predsjednika Izvršnog odbora izabrana je Diana Vukomanović, a novi šef poslaničkog kluba SPS je Ðorđe Milićević.

U Glavni odbor su kooptirani Nikola Šainović i Velimir Bata Živojinović, koji je sjednici prisustvovao u kolicima, dok je u Predsjedništvo kooptiran Petar Škundrić.

Za počasnog predsjednika SPS izabran je Milutin Mrkonjić.

(N.N./Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije