Ex -Yu

Kamion Čistoće pregazio čistača

Kamion Čistoće pregazio čistača
Kamion Čistoće pregazio čistača

ZAGREB - Kamion Čistoće pregazio je čistača jutros u zagrebačkom naselju Odranski Obrež, javljaju hrvatski mediji.

Policija još vrši uviđaj i ne može dati informacije o tome kako je došlo do nesreće kojas se dogodila jutros oko 8.30.

"Zagrebački holding d.o.o i podružnica Čistoća izražavaju duboko žaljenje i sućut obitelji tragično stradalog radnika u Odranskom Obrežu. Do nesreće je došlo prilikom jutrošnjeg odvoza otpada, a istražne radnje vezano za ovaj događaj još su u tijeku.", saopštili su iz Zagrebačkog holdinga.

"Iako su sve nadležne službe odreagirale u najkraćem mogućem vremenskom roku,  nažalost našem kolegi nije bilo pomoći. Zagrebački holding d.o.o i podružnica Čistoća poštuju sve zakonske propise vezano za zaštitu na radu, ali je, na žalost,  došlo do nesretnog događaja koji se nije mogao predvidjeti", komentarišu iz Holdinga, prenosi Index.hr.

Do utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okončanja istrage, radni zadaci nadležnih za vozni park Čistoće biće dodijeljeni drugim zaposlenima.

"Zaposlenici Zagrebačkog holdinga d.o.o i podružnice Čistoća potreseni su ovim događajem te suosjećaju s obitelji stradalog. Radnicima koji su svjedočili nesreći biće osigurana psihološka pomoć, a s obitelji preminulog smo u kontaktu te ćemo osigurati svu pomoć s naše strane", poručili su iz Holdinga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije