Ex -Yu

Karamarko: Šeks i Kosor u koliziji s izjavama o vjernim vojnicima stranke

Karamarko: Šeks i Kosor u koliziji s izjavama o vjernim vojnicima stranke
Karamarko: Šeks i Kosor u koliziji s izjavama o vjernim vojnicima stranke

ZAGREB- Predsjednik HDZ-a Hrvatske Tomislav Karamarko izjavio je kako su istupi bivših potpredsjednika Hrvatskog sabora Vladimira Šeksa i Jadranke Kosor na današnjoj plenarnoj sjednici Sabora u koliziji s njihovim izjavama o vjernim vojnicima stranke.

"Oni su u koliziji sa svojim izjavama o vjernim vojnicima stranke i dobrim željama za stranku", rekao je Karamarko novinarima upitan da li mu je bilo ugodno slušati javnu kritku njega i HDZ-a koju su im uputili danas smijenjeni Jadranka Kosor i Vladimir Šeks, čija je neopoziva ostavka prihvaćena.

To što su oni rekli, napomenuo je Karamarko, bilo je već rečeno na Klubu HDZ-a. "Ja sam mislio da je to bila unutarstranačka stvar i unutarstranački problem o kojemu smo već razgovarali na Klubu zastupnika i mislio sam da to ne bi bilo dobro ponoviti na plenarnoj sjednici", ustvrdio je dodavši, međutim, kako su si oni dopustili da ponove svoje monologe, što je, priznao je Karamarko i legitimno.

Karamarko je takođe odbacio mogućnost da Kosor i Šeks budu sankcionirani zbog danas izrečenog rekavši samo kako se nada da su njihove rečenice o tome da su vojnici stranke i da će raditi sve za dobrobit stranke i naroda, autentične.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije