Ex -Yu

Kerum: Srbi su izvor svih naših problema

Kerum: Srbi su izvor svih naših problema
Kerum: Srbi su izvor svih naših problema

ZAGREB - Gradonačelnik Splita Željko Kerum je u emisiji "Nedjeljom u 2" izjavio da su Srbi izvor svih problema u Hrvatskoj i da je to mišljenje cijele države, ali da većina nikada nije imala priliku da to kaže zato što ih niko nije pitao za mišljenje.

"To što sam ja rekao, to je moje mišljenje i mišljenje cijele države, samo što se većina države nikada nije našla u situaciji da je neko pita za mišljenje o Srbima", rekao je Kerum, prenio je Index.hr.

On je ponovio da je njegova greška što je ušao u politiku i da je izvor njegovih problema njegova sporna izjava da bi Srbi trebalo da znaju gdje im je mjesto i da nikada ne bi htio da ima Srbina za zeta.

Kerum, takođe, tvrdi da Srbi imaju većinski utiecaj na medije i na novac u Hrvatskoj.

 "Djeluju u Europi, a kamoli u Hrvatskoj, to su strašne pozicije, pogotovo u medijima. Ja sam samo rekao ono što većina naroda misli i ono što ja mislim", kazao je on.

"Nije mi žao ni zbog čega, radio sam pošteno i marljivo, mnogim ljudima sam pomogao, iako meni nikada niko nije pomogao. Tako je to u našem narodu, kada si na vrhu svi žele da budu uz tebe i da ti pomognu, a kada padneš svi te napuste", zaključio je Kerum.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije