Ex -Yu

Krvava sačekuša u Budvi: Ubijen kontroverzni biznismen Dragan Bećirović (Foto)

Krvava sačekuša u Budvi: Ubijen kontroverzni biznismen Dragan Bećirović (Foto)
Krvava sačekuša u Budvi: Ubijen kontroverzni biznismen Dragan Bećirović (Foto)

BUDVA - Policija u Budvi privela je više lica na informativni razgovor nakon jutrošnjeg ubistva Dragana Bećirovića, izvršnog direktora kompanije Bepler i Džejkobson i vlasnika hotela "Bjanka" u Kolašinu i "Avala" u Budvi.

Saslušanja su u toku, a policija pokušava da otkrije motiv ubistva koje se desilo oko 3 sata poslje ponoći u budvanskom naselju Golubovina, blizu gradske pekare.

Kako "Vijesti"  saznaju, nepoznata osoba ispalila je tri hica na Bećirovića, koji je bio u blizini svog automobila, ispred zgrade u kojoj ima stan.

Policija je na mjestu ubistva pronašla tri čaure kalibra 7,62 mm.

Bećirović je, navodno, pogođen u butnu arteriju i momentalno je došlo do jakog krvarenja.  

Napadač je odmah pobjegao a Bećirović, pretpodstavlja se, krenuo prema Domu zdravlja koji se nalazi 500 metara od mjesta ubistva.

Tragovi krvi su vidljivi po asfaltu u dužini od stotinjak metara.

Komšije u mirnom budvanskom kraju su se probudile kada su čuli pucnje u zoru i izašli na terase, ali se još spekuliše je li bio jedan ili više napadača.

Kombi hitne pomoći sa ranjenim Bećirovićem odmah je krenuo u kotorsku bolnicu, ali je biznismen izdahnuo u tunelu Mogren, saznaju "Vijesti".

Policijski uviđaj je završen oko 10:40, a ekipa forenzičara je provjerila tragove na licu mjesta.

Policija je pustila saobraćaj za pješake i automobile u ulici, a da niko nije isprao krv ubijenog Bećirovića.

Sporne veze sa Stankom Subotićem

Dragan Bećirović i njegov brat Zoran godinama izazivaju kontroverze u medijima.

Nedjeljnik "Monitor" ih je nedavno označio kao "isturene igrače" i osobe koje su u direktnom poslovnom dilu sa sprskim biznismenom u bjekstvu Stankom Subotićem Canetom i familijom bivšeg premijera Mila Đukanovića.

Subotić je to demantovao i optužio "Monitor" da vodi kampanju protiv njega.

"Monitor" je, između ostalog, podsjetio da je firma Bepler i Džejkobson preuzela Avalu nakon sudske odluke koju je donijela Ana Kolarević, sestra Mila Đukanovića i koja je "nakon toga napustila sud da bi postala zvanična zastupnica te firme".

Pretučen prije 2 godine

Dragan Bećirović je prije 2 godine pretučen u Kolašinu.

Bećirović tada napadnut dok se sa prijateljima vozio džipom.

Policija je odmah kao aktere teškog incidenta označila vlasnika kolašinskog restorana "Skver" i diskoteke "66" Dejana Kašćelana zvanog Komarac i njegovog brata Aleksandra, a tragalo se i za suvlasnikom pomenute diskoteke Miroslavom Rakočevićem i Podgoričanima Vinetuom Strugarom i Alenom Medunjaninom.

To je bio drugi sukob sa braćom Kašćelan, pisali su mediji, a prvi se dogodio u noći između 1. i 2. januara. Prethodno je, navodno, Dejan Kašćelan maltretirao i vrijeđao pjevača narodne muzike Džeja, koji je nastupao u hotelu "Bjanka".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije