Ex -Yu

Majka i stric poginule bebe bore se za život

Majka i stric poginule bebe bore se za život
Majka i stric poginule bebe bore se za život

DEMIR KAPIJA - Marija Marinković, majka osmomjesečne bebe koja je poginula u saobraćajnoj nesreći u Makedoniji, operisana je, ali se ljekari bore za njen život, dok je njen djever i dalje u komi, objavili su makedonski mediji.

Njen suprug Dragan koji je vozio škodu fabiju lakše je povrijeđen dok je njegov mlađi brat i dalje u komi i bori se za život.

Njihovom starijem djetetu je slomljen kuk i nalazi se u dječjoj bolnici u Skoplju.

U tužilaštvu u Kavadarcima kažu da istraga u vezi jučerašnje saobraćajne nesreće, koja se desila na putu Demir Kapija-Utrovo, sporo napreduje zbog teških povreda putnika.

"Još uvijek radimo na utvrđivanju uzroka nesreće. Do sada nismo saslušali povrijeđene jer su u teškom stanju, a to usporava istragu. Trenutno kompletiramo predmet potrebnim skicama, fotografijama, rezultatima analize krvi za prisustvo alkohola", rekao je u telefonskom razgovoru javni tužilac Petar Trajkov, koji je i obavio uviđaj na mjestu nesreće.

U jučerašnjem udesu dva automobila sa srpskim registarskim tablicama koji se desio juče na jugu Makedonije stradala je osmomjesečna beba koja je preminula na putu do bolnice, dok je ostalih šestoro povrijeđenih smješteno u bolnicu u Skoplju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije