Ex -Yu

Mamići se vraćaju u Hrvatsku, Vrbanović već uhapšen

Mamići se vraćaju u Hrvatsku, Vrbanović već uhapšen
Mamići se vraćaju u Hrvatsku, Vrbanović već uhapšen

ZAGREB - Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić i njegov brat, trener Zoran Mamić, odlučili su da se ranije vrate u Zagreb s priprema u Sloveniji.

Mamići su krenuli iz Slovenije prema Hrvatskoj, a hoće li biti uhapšeni već na granici, obzirom na raspisanu potjernicu tek će se vidjeti.

Saopštenjem se oglasio i FK Dinamo, piše N1.

"Obavještavamo navijače i javnost kako su u petak, 3.7, oko podneva izvršni predsjednik Zdravko Mamić i trener Zoran Mamić prvi put dobili pozive na obavljanje informativnih razgovora na koje su se odmah i odazvali. Kao što je više puta i rečeno, obojica će sarađivati s organima koji sprovode istražne radnje. Nakon obavljenih sastanaka sa saradnicima u Sloveniji, gdje se ekipa nalazi na pripremama, odmah su krenuli prema Zagrebu gdje će, sigurni smo, dokazati svoju nevinost', navodi se na stranicama kluba.

Damir Vrbanović, izvršni predsjednik HNS-a,  već je u rukama istražitelja, odmah nakon što je sletio na aerodrom Pleso, dočekali su ga policijski službenici i priveli na ispitivanje.

"Sve je ovo običan cirkus i parada, ali kad je istina i pravda na mojoj strani onda je sve lakše. Ovo je hrana za mase. Žalosno vrijeme", napisao je Vrbanović.

I dok će danas biti ispitana braća Mamić i Vrbanović, USKOK je juče ispitao uhapšenog poreznika, koji je Mamićima navodno pomagao u utaji poreza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije