Ex -Yu

Most u Mitrovici zvaće se "Šakira"?

Most u Mitrovici zvaće se "Šakira"?
Foto: N.N. | Most u Mitrovici zvaće se "Šakira"?

MITROVICA - Gradonačelnik Mitrovice, Agim Bahtiri, planira da dovede Šakiru da nastupi na ceremoniji otvaranja glavnog mosta u Mitrovici, prenosi "KoSSev" navode "Gazete".

Bahtiri kaže da latinoamerikanka neće biti plaćena ni jedan cent iz opštinskog budžeta jer je u njenom interesu, ali i u interesu mnogih drugih izvođača da nastupaju na mostu u podijeljenom gradu.

On je odlučio da na dan otvaranja mosta na Ibru u Mitrovicu dovede svjetski poznatu pjevačicu. Isprva je tvrdio de će zvijezda koja će zabavljati Srbe i Albance u Mitrovici biti iz Engleske ili Amerike, ali sada je u razgovoru za "Gazetu Express" konkretizovao da je jedna od pjevačica sa kojima opština pregovara Šakira, pjevačica iz Kolumbije.

„Jedno od imena je Šakira“, kaže Bahtiri, dodajući da su u opticaju i drugi izvođači koji će nastupiti na mostu koji Mitrovicu odvaja na dva dijela. Međutim, datum otvaranja mosta još uvijek nije poznat.

Prema podacima Biznis Insajdera, 2016. je Šakira dospjela na listu najplaćenijih izvođača na svijetu. Po koncertu zaradi između 1 i 1,5 miliona dolara, navodi Gazeta Express.

Međutim, Bahtiri kaže da ne namjerava da plati ni jedan cent iz opštinskog budžeta za organizaciju ovog događaja. Stav je Bahtirija da je u Šakirinom interesu, ali i interesu drugih izvođača da nastupaju na ovom događaju.

„Nećemo namijeniti opštinska sredstva za finansiranje koncerta zato što je u interesu tih izvođača da dođu ovdje, jer je ovo ogroman problem,“ rekao je Bahtiri Gazeti Express.

Gradonačelnik Mitrovice naveo je i da će most na Ibru u budućnosti nositi ime izvođača koji će na njemu nastupiti na dan otvaranja.

Ideja otvaranja mosta nastupom poznatih izvođača podržao je i zamjenik premijera Bedžet Pacoli. S druge strane, premijer, Ramuš Haradinaj ne podržava ovu ideju jer smatra da je previše tenzija oko mjesta na kom Bahtiri planira da organizuje koncert.

(KoSSev)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije