Ex -Yu

Mučili ga, pa mu uzeli 13.500 evra

Mučili ga, pa mu uzeli 13.500 evra
Mučili ga, pa mu uzeli 13.500 evra

PODGORICA - Advokat Mićo Kaluđerović /62/ iz Podgorice prijavio je policiji da su četvorica razbojnika upala u njegovu kuću, vezali ga konopcem i mučili, nakon čega su odnijeli 13.500 evra ušteđevine, pišu današnji štampani mediji.

Kaluđerović, koji živi sam u kući u mjestu Golubački Brijeg u Zeti, kaže da je komšiluk znao da on ima novca, jer je radio u "Lovćen osiguranju", te je prije godinu dana dobio otpremninu od 28.000 evra.

Prema njegovim riječima, razbojništvo se dogodilo preksinoć oko 21.00 čas, kada su u kuću upala četvorica mladića koja nisu bila naoružana ni maskirana, a otvorio im je jer je čuo glas svog komšije čiji su inicijali N.I.

Tada su dvojica momaka nasrnula na njega i pesnicama ga udarala, a zatim odvukla do spavaće sobe, napravila  premetačinu po kući, pronašla 13.500 evra i otišla.

Iz policije su rekli da su inspektori odmah po dojavi obavili uviđaj u kući Kaluđerovića i od njega uzeli izjavu. Obavljen je ljekarski pregled, a prikupljeni su i tragovi koji su već upućeni na vještačenje u danilovgradski forenzički centar.

Na osnovu izjave Kaluđerovića policija je privela njegovog komšiju N.I, kao i trojicu njegovih drugova čiji alibi se provjerava.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije