Ex -Yu

Muškarac stradao u požaru, sedmoro povrijeđeno u nesrećama

BEOGRAD - U požaru koji je rano jutros izbio u blizini Beogradske autobuske stanice stradao je jedan muškarac, a sedam osoba povrijeđeno je u tri saobraćajna udesa tokom noći u Beogradu.

Beživotno tijelo muškarca pronađeno je prilikom pregleda zgarišta poslije požara, koji je zahvatio baraku površine 20 metara kvadratnih u Ulici braće Krsmanovića.

Načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu Rade Milošević rekao je da je požar ugašen angažovanjem pet vozila i 19 vatrogasaca, a spriječeno je njegovo širenje na okolne veće magacine.

Pet osoba je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u 23.55 časova kod nadvožnjaka u Ostružnici.

Portparol beogradske Hitne pomoći Nada Macura rekla je da su tri osobe zadobile istegnuće vrata, a da je jednom muškarcu iščašeno rame, a drugom povrijeđen grudni koš.

Dvadesetčetvorogodišnja djevojka je u udesu, koji se dogodio oko 23.00 časova u Trgovačkoj ulici, kod skretanja za Žarkovo, zadobila povrede glave i istegnuće vrata, dok je tridesettrogodišnjoj ženi povrijeđen grudni koš u udesu u 19.45 časova na uglu Bulevara vojvode Mišića i Ruske ulice.

Macura je navela da je sinoć dvadesetogodišnja djevojka zadobila teže povrede više organa i potres mozga prilikom pada sa visine na Smederevskom putu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije