Ex -Yu

Nasmrt prebili čovjeka zbog ljubomore u Beloj Palanci

Nasmrt prebili čovjeka zbog ljubomore u Beloj Palanci
Nasmrt prebili čovjeka zbog ljubomore u Beloj Palanci

BELA PALANKA - Miodrag Đorić (44) iz Bele Palanke, njegov sin Nikola (22) i njihovi prijatelji A.T. (22) iz Kuršumlije i I. S. (37) iz okoline Merošine uhapšeni su zbog sumnje da su na svirep način usmrtili Dejana Dimitrijevića (45) u njegovoj kući u Beloj Palanci, a njegovu suprugu Dušicu teško povrijedili.

Razbojnici su poslije zločina automobilom BMW pirotskih registracija pobjegli iz Bele Palanke, ali su brzo otkriveni.

S obzirom na to da iz kuće Dimitrijevića ništa nije ukradeno, policija sumnja da bi motiv za zločin mogao biti Đorićeva ljubomora. On, naime, Dimitrijeviću nije mogao da oprosti što se viđa s njegovom bivšom suprugom...

Četvoročlana banda je u subotu uveče, nešto poslije ponoći, upala u kuću Dimitrijevića, maskirana ženskim čarapama, da bi zatim nekoliko puta udarili, a onda i vezali Dušicu. Potom su u susjednoj sobi nastavili da bjesomučno tuku njenog supruga Dejana.

Njih četvorica su zakucala na vrata, predstavljajući se kao detektivi privatne agencije za obezbjeđenje. Dejanova supruga im je otvorila, a oni su je odmah zaskočili, vezali je i zatvorili u sobu. Njenog muža su tukli pesnicama i nogama, psujući ga. Kad je čovjek izgubio svijest, pobjegli su iz kuće. Žena je uspjela da se oslobodi i pozove policiju.

Porodica je u šoku, kao i komšije i prijatelji. Niko ne želi o tome da priča niti može da pretpostavi šta bi mogli da budu motivi mučkog ubistva i mučenja supružnika.

"Svi smo u šoku i ne možemo bilo šta da kažemo", rekao je Dragan, zet ubijenog Dejana.

Ipak, komšije kažu da je ubijeni Dejan bio dobar čovjek i drugar, donosi Blic.

"Kada su razbojnici izlazili iz kuće, Dejan je još bio živ, a jedan od napadača je mahao pištoljem i pretio da će ubiti njegovu ženu. Naša ulica je mirna. Ovo je mala sredina, sve se zna, ali ne znam šta su razlozi za ovu tragediju", kaže jedna od komšinica Dimitrijevića.

Odmah je počela potjera za napadačima, pa je policija u blizini niškog sela Prosek pronašla parkirani sivi BMW, u kojem je na sjedištu vozača sjedio osumnjičeni Nikola Đorić. U vozilu marke BMW kojim su iz Bele Palanke pobjegli osumnjičeni, policija je pronašla pištolj, higijenske rukavice, selotejp i plastičnu kesu sa tragovima krvi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije