Ex -Yu

Nevrijeme stiglo u Srbiju: Žena stradala u Novom Sadu

Nevrijeme stiglo u Srbiju: Žena stradala u Novom Sadu
Foto: Facebook | Nevrijeme stiglo u Srbiju: Pljuskovi u Novom Sadu, Somboru i na Paliću

NOVI SAD - Snažna oluja pogodila je Novi Sad, a jedna žena je stradala kada je drvo palo na njen automobil. Očekuje se da oluja stigne u Beograd u popodnevnim časovima.

Novosadski portal 021.rs javlja i da je teško povređen 83-godišnji S. S. koji je u svesnom stanju prevezen na reanimaciju u Urgentni centar

Nesreća se dogodila kod Šajkaške raskrsnice na Zrenjaninskom putu, a automobil je bio potpuno smrskan zbog čega su reagovali i vatrogasci koji su morali da ga seku.

Na društvenim mrežama objavljene su i dve fotografije sa lica mjesta.

Jaka kiša, praćena olujnim vjetrom, potopila je pojedine ulice u novosadskom Novom naselju i dijelovima Veternika.

Kratkotrajno nevrijeme zahvatilo je Novi Sad u 11.15 časova, a u pojedinim dijelovima grada vjetar je lomio i nosio drveće.

U veterničkoj Ulici Dragoslava Srejovića vjetar je oborio banderu kablovske televizije koju u vazduhu drže samo kablovi.

Hidrometeorološki zavod Srbije izdao je upozorenje da se očekuju jaki pljuskovi sa grmljavinom, vjetrom i gradom u zapadnim dijelovima Srema.

Meteorolog Nedeljko Todorović kaže da je riječ o ljetnom nevremenu koje je kratkotrajno.

"Nevreme je već bilo u Somboru i na Paliću, a ugroženi su Bačka, Srem i severni Banat. Postoji mogućnost da nevreme dođe i do Beograda, ali će biti mnogo manjeg intenziteta", rekao je Todorović.

Meteorolozi upozoravaju da će u cijeloj Srbiji i sutra biti veoma toplo sa maksimalnom temperaturom od 35 do 40, ponegdje i do 42 stepena Celzijusova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije