Ex -Yu

Nikolić: Vučić ne sme odustati

Nikolić: Vučić ne sme odustati
Nikolić: Vučić ne sme odustati

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je večeras da je odluka o smanjenju plata i penzija, ustvari, odluka da se one osiguraju, jer se moglo desiti da ih uopšte ne bude, te istakao da premijer Aleksandar Vučić ne smije da odustane od tih mjera.

"U politici postoji izbor da nešto uradite ili da trajete, da narodu učiniš po volji ili da vodiš državu i narod", rekao je Nikolić.

On je naveo da Srbija sada ima takav ugled u svijetu da je na račun toga mogla da se još zaduži, da ova vlast nastavi tako još neko vrijeme, ali, da to nisu htjeli da učine.

Nikolić je za TV "Pink" rekao da u Srbiji nema više šta ni da se proda, a na kritike opozicije da se ova vlast još više zadužila u prethodne dvije godine uzvratio tvrdnjom da su zaduživanja bila dvostruko jeftinija, te da bi inače u međuvremenu bankrotirali.

Nikolić je naveo da su premijer i on zajedno zastupali tu ideju u SNS i da je sada prilika da pokažu da su ozbiljno mislili da preuzmu teret na leđa.

"Nije to teret Aleksandra Vučića, nego svih nas i hoću da kažem da je to i moj teret i da primim barem deo na jedno rame", rekao je Nikolić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije