Ex -Yu

Novi Sad: Nađeno tijelo ženske osobe u Dunavu

Novi Sad: Nađeno tijelo ženske osobe u Dunavu
Novi Sad: Nađeno tijelo ženske osobe u Dunavu

NOVI SAD - Tijelo ženske osobe pronađeno je u Dunavu u blizini Žeželjevog mosta u Novom Sadu, a policija se nalazi na licu mjesta i obavlja uviđaj.

Tijelo su našli radnici koji rade na izgradnji Žeželjevog mosta i oni su pozvali policiju.

Beživotno tijelo su oko 11h najprije primjetili Novosađani koji su bili na Varadinskom mostu i odmah su pozvali Hitnu pomoć. Tijelo utopljenice izvučeno je potom iz rijeke kod drugog mosta.

Čeka se identifikacija, a prema nezvaničnim informacijama sa lica mjesta, ta osoba na sebi ima veslački triko, javlja 021.rs.

Podsjetimo, prije 17 dana u rijeci je nestala petnaestogodišnje K. K. iz Veslačkog kluba "Danubius 1885" tokom prepodnevnog treninga. Tog jutra je nekoliko grupa veslača izašlo na vodu sa još tri trenera, veslali su na ustaljenim rutama, a incident se dogodio kod usidrenih barži rumunskog broda "Merkur" oko 3,5 kilometra uzvodno od Mosta slobode kada se ona na kratko odvojila od grupe.

Katarina je odlična učenica drugog razreda Jovine gimnazije i veslanjem se bavila poslednje tri godine. Zvanično se vodi kao "nestala osoba za kojom se traga".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije