Ex -Yu

Novosadski diler napao inspektore

Novosadski diler napao inspektore
Novosadski diler napao inspektore

NOVI SAD - Policija u Novom Sadu uhapsila je Novosađanina čiji su inicijali Ž.D. /37/ i protiv njega će nadležnom tužilaštvu podnijeti krivičnu prijavu zbog neovlaštenog stavljanja u promet droga i napada na službeno lice prilikom vršenja dužnosti.

Novosađaninu je određen pritvor do 48 časova, jer je automobilom udario u policijsko vozilo, a potom, prilikom hapšenja, fizički nasrtao na inspektore, saopštila je novosadska Policijska uprava.

Ž. D. je sinoć u Rumenačkoj ulici u Novom Sadu, bježeći od policijske potjere, bacao iz svog auta paketiće sa heroinom.

Kada ga je policija stigla na raskrsnici novosadskih ulica Kornelija Stankovića i Veselina Masleše, Ž.D. je svojim autom udario u policijski, a zatim se fizički opirao hapšenju.

Po naredbi sudije za prethodni postupak, policija je pretresla stan koji diler koristi u Novom Sadu i u njemu pronašla 160 grama heroina i kokaina, dvije vage za precizno mjerenje, kao i izvjesnu količinu dinara i deviza, za koje se sumnja da su stečeni prodajom narkotika.

Diler je i tokom pretresa pokušao da udari šakom u lice jednog od inspektora.

Sumnja se da je Ž. D. juče prodao paketić heroina Novosađaninu T.M. /29/, protiv koga će policija podnijeti krivičnu prijavu zbog neovlaštenog držanja opojnih droga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije