Ex -Yu

Dvadesetpetogodišnjakinja sa ocem vodila prvu fabriku droge u Srbiji

Dvadesetpetogodišnjakinja sa ocem vodila prvu fabriku droge u Srbiji
Dvadesetpetogodišnjakinja sa ocem vodila prvu fabriku droge u Srbiji

BEOGRAD - Nenad Stanković zvani Čoki (46) iz beogradskog naselja Resnik i njegova ćerka Tijana (25) glavni su organizatori kriminalne grupe koja se bavila proizvodnjom ekstazija.

Grupa je “razbijena” kada su pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u kući Stankovića otkrili laboratoriju za proizvodnju vještačke droge, u kojoj su pronašli 52 kilograma ekstazija i 80 kilograma supstance koja služi za proizvodnju narkotika.

Sudeći po Fejsbuk profilima osumnjičenih, Tijana je veoma atraktivna djevojka, koja je posljednjih godina znatno mijenjala fizički izgled, pa je tako od od zanosne plavuše sa kratkom kosom, došla do fatalne brinete, kakva je na fotografiji koja je objavila samo 12 sati prije upada policije i hapšenja.

Fotografija koju je objavila napravljena je na nedavnoj svadbi njene sestre, koja se porodila dva dana prije hapšenja.

Policija je zaplijenila 96.000 tableta ekstazi (ukupne težine 42 kilograma), 10 kilograma ekstazija spremljenog za tabletiranje, 80 kilograma mikrokristalne celuloze za proizvodnju ekstazija i 840 grama marihuane.

U akciji policije je uhapšeno pet osoba: N. S.(1971), T. S.(1993), A. M.(1987), M. C.(1982) i S. P.(1987), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična djela udruživanje radi vršenja krivičnih djela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije