Ex -Yu

Orepić o naljepnicama: To je bahati primtivizam i kukavičluk

Orepić o naljepnicama: To je bahati primtivizam i kukavičluk
Orepić o naljepnicama: To je bahati primtivizam i kukavičluk

Nakon što se u Vukovaru na autobuskim stajalištima na Trpinjskoj cesti pojavilo nekoliko naljepnica na kojima je ispisano 'Serbian family tree' sa slikom stabla na kojem vise ljudi i slikom Ante Pavelića, ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić u subotu je na Facebooku napisao kako je to "primitivizam koji je izraz kukavičluka i svega što nema nikakve veze s Hrvatskom i domoljubljem, ni s Vukovarom i Vukovarcima."

Iste takve naljepnice po prvi su se put pojavile 2013. godine i to na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, a iz vukovarsko-srijemske policije potvrdili su da je policija napravila uviđaj i da je cijeli slučaj proslijeđen nadležnom Državnom odvjetništvu.

Njegovu objavu prenosimo u cjelosti: 

Ovo nije Hrvatska!
Ovaj bahati primitivizam u svojoj suštini je izraz kukavičluka i svega što nema nikakve veze sa Hrvatskom i Domoljubljem!

Pogotovo nema nikakve veze sa Vukovarom i Vukovarcima!", objavio je na svome Facebooku ministar Orepić.
Dodao je kako je "krajnje vrijeme da se svi skupa suprotstavimo ovom ljudskom jadu. Svima onima koji toleriraju ovakove ispade u svojoj životnoj sredini poručio bih da štite one koji Hrvatskoj čine veće zlo od svojevremenih četničkih hordi!... Ovo nije Hrvatska!

(24sata.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije