Ex -Yu

Osmoro povrijeđenih u udesu autobusa kod Umke

Osmoro povrijeđenih u udesu autobusa kod Umke
Osmoro povrijeđenih u udesu autobusa kod Umke

BEOGRAD - Autobus "Laste" na liniji 860 od Beograda do Obrenovca prevrnuo se sinoć poslije 22.00 časa na izlasku iz Umke, a u udesu je povrijeđeno osmoro putnika.

Među povrijeđenima je i vozač autobusa.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura rekla je da su na lice mjesta upućene dvije ljekarske ekipe koje su zbrinule šest lakše povrijeđenih ženskih osoba.

Macura je naglasila da niko od njih nije u životnoj opasnosti.

"Prva lekarska ekipa prevezla je tri ženske osobe u Klinično bolnički centar Bežanijska kosa u Beogradu". Reč je o ženskim osobama od oko 55, 30 i 26 godina, koje su bile bez vidljivih povreda, a sa tupim povredama glave, trbuha i grudnog koša", rekla je Macura.

Ona je dodala da je druga ljekarska ekipa prevezla u Urgentni centar u Beogradu još tri ženske osobe starosti od oko 60, 40 i 55 godina sa tupim povredama ramena, glave i kuka.

Neke od povrijeđenih putnika privatnim automobilima koji su tuda prolazili povezli do Doma zdravlja u Obrenovcu.

"Lastin" autobus prevrnuo se na izlasku iz Umke, kod prve stanice prema Obrenovcu, u mjestu Duboko.

U Operativnon centru MUP-a još nemaju informacija o uzrocima nezgode, a policija na licu mjesta pretpostavlja da je do nezgode došlo usljed tehničkog kvara vozila ili da je vozač iz drugog razloga izgubio kontrolu nad autobusom.

Dupli "Lastinďż˝ autobus, koji se prevrnuo na bok, poslije ponoći je uz pomoć mehanizacije okrenut na točkove i spremljen za šlepovanje, a saobraćajna policija regulisala je saobraćaj na dionici puta na kojoj je došlo do nezgode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije