Ex -Yu

Paraćin: Potukli se u gradu i tuču nastavili u Hitnoj pomoći

Paraćin: Potukli se u gradu i tuču nastavili u Hitnoj pomoći
Paraćin: Potukli se u gradu i tuču nastavili u Hitnoj pomoći

PARAĆIN - U Službi hitne pomoći Doma zdravlja u Parćinu sinoć oko 22,50 časova došlo je do fizičkog obračuna dvije grupe mladića.

Jedan mladić sa povredom glave, koji nije životno ugrožen, prevezen je na neurohirurgiju Opšte bolnice u Ćupriji.

Policija identifikovala aktere, a niko od zdravstvenog osoblja nije povrijeđen, stradao je inventar - stolice, paravan, stalci za infuziju, boca za kiseonik.

"Policija je identifikovala sve učesnike tuče i protiv njih će biti podnijete odgovarajuće prijave, prekršajne za učestovanje u tuči a protiv nekih i krivične zbog nanošenja povreda", rečeno je u Policijskoj upravi u Jagodinji.

Dežurni ljekar Dragana Blagojević izjavila je da su na pregled prvo došla tri mladića zbog povreda koje su zadobili u tuči u gradu i dok je pregledavala jednog od njih, upala je druga grupa sa metalnim palicama i nastala je opšta tuča.

"Ovi koji su bili unutra lomili su stolice, stalak za infuziju, paravan... valjda da se naoružaju. To je trajalo oko 15 minuta a zatim su pobegli ", kazala je ona i dodala da je iza njih ostao jedan mladić ležeći na podu sa povredom glave, a ustvari je došao na pregled zbog povrede šake.

“Transportovali smo ga u Opštu bolnicu u Ćupriji, ispričala je Blagojević i dodala da nije mogla do telefona kako bi odmah pozvala policiju.

Nezvanično, radi se o dvije grupe mladića iz naselja Dankovo i Ulice cara Dušana u Paraćinu, koje su se tukle u gradu prije dolaska u Službu hitne pomoći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije