Ex -Yu

Pernar: ‘U Saboru sjede masoni" (VIDEO)

Pernar: ‘U Saboru sjede masoni" (VIDEO)
Pernar: ‘U Saboru sjede masoni" (VIDEO)

Saborski zastupnik Ivan Pernar gostovao je u emisiji Vesne Kljajić na N1 televiziji gdje je govorio o tajnim društvima, vragu i Isusu.

“Ljudima je teško razumjeti da postoji neka zavjera. Misle da ne mogu postojati tajna društva u kojima je Hanžeković npr. mason 33. stupnja. U masonskoj literaturi stoji da za one koji dođu do 33. stupnja povratka nema i da oni komuniciraju izravno s vragom”, rekao je Pernar.

Pernar se ovdje nije zaustavio, tvrdi da su i osobe u Saboru članovi tajnih društava.

“Oni nisu lojalni narodu niti strankama, nego interesima elite koja ima vlast nad novcem. Preko te vlasti kontroliraju medije i manipuliraju ljudima koje pokušavaju skrenuti s puta spasenja. Put spasenja je put istine i pravde. Ako vjerujemo da postoje tajna društva, onda je iz aviona jasno da postoji i dobra strana”, uvjerava Pernar.

Ističe da je upravo tu dobru stranu pronašao u Isusu koji bi “trebao biti uzor svima nama”.

Kazao je da su mu omiljene Isusove riječi “ne radi drugima ono što ne želimo da drugi čine nama”. Pernar smatra da bi građani Hrvatske živjeli u uređenijoj državi kad bi se svi držali toga.

Ispričao je i kako se u Češkoj susreo s predstavnikom masonske lože koji mu je ponudio vlast. Upoznao ga je preko treće osobe koja se kretala u kulturnim krugovima.

“Rekli su mi da ne dovodim u pitanje proces stvaranja novca, njih ne zanima raspodjela novca nego samo stvaranje. Zatim su kazali da imaju vlast i da je daju kome žele, da drže medije i da će me, ako ću ići s njima, podići”, ispričao je Pernar.

(net.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije