Ex -Yu

Pokušao da otme djevojčicu u Novom Pazaru, građani ga premlatili

Pokušao da otme djevojčicu u Novom Pazaru, građani ga premlatili
Pokušao da otme djevojčicu u Novom Pazaru, građani ga premlatili

NOVI PAZAR - Nemile scene dogodile su se u Novom Pazaru, kada je nepoznati muškarac, navodno, pokušao od majke da otme djevojčicu, a u tome su ga spriječili prolaznici.

Prema pisanju medija u Srbiji, sve se odigralo u utorak u centru grada, kada je muškarac prišao ženi i oteoi od nje dijete, a potom uhvatio djevojčicu za kosu i podigao je od zemlje.

Portal "Sandzaklive.rs" prenosi riječi svjedoka događaja, koji je rekao da je čuo ženu kako vrišti i vidio je da pokušava da otme dijete od nasilnika.

"Sve se odigralo u par sekundi. Čuo sam ženu kako zapomaže i udara raspojasanog čoveka koji drži devojčicu u naručju, pokušavajući da mu otrgne dete iz ruku. Video sam kako je udara, pušta devojčicu i polako se udaljava. No, ubrzo su ga stigli gosti obližnjeg kafića i prolaznici, oborili na zemlju i brutalno izudarali", govori očevidac ovog nemilog događaja.

Isti portal objavio je fotografiju na kojoj se vidi muškarac kako drži djevojčicu za kosu, kao i vide na kome se vidi kako on udara ženu, a potom ga sustižu građani i počinju brutalno da ga tuku.

O ovom događaju policija se još nije izjasnila, ali prema nezvaničnim saznanjima nasilnik je priveden u policiju i saslušan.

Navodno se radi o bivšim supružnicima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije