Ex -Yu

Policija saslušala Darka Kostića, nije u bjekstvu

Policija saslušala Darka Kostića, nije u bjekstvu
Foto: N.N. | Policija saslušala Darka Kostića, nije u bjekstvu

BEOGRAD - Policija je u ponedeljak uveče obavila razgovor sa modnim kreatorom Darkom Kostićem, koji je prijavljen za seksualno uznemiravanje maloljetnika.

Podsjetimo, mediji su ranije prenijeli da je Kostić nestao poslije prijave da je seksualno uznemiravao petnaestogodišnjeg dečaka L. J. i da je policija raspisala potragu za njim.

Međutim, kako B92 saznaje, Kostić nije u bjekstvu jer je s njim sinoć obavljen razgovor u policiji o svim okolnostima vezanim za taj slučaj.

Saznajemo i da je slučaj prijavljen policiji 14.06. u 18.55 časova i to na Novom Beogradu, kao "polno uznemiravanje" maloljetnog L. J. rođenog 2003. od strane modnog kreatora Darka Kostića, tako što je Kostić tražio da on skine pantalone kako bi ga slikao za modni časopis, a kasnije od njega tražio da legne u krevet da se malo maze.

Po izjavi maloljetnog L.J. sve se dešavalo u stanu Kostića u Bulevaru Mihajla Pupina.

Od oštećenog uzeta službena bilješka, a konsultovan je i nadležni tužilac, koji je naložio da se sa Kostićem obavi razgovor na okolnosti podnijete prijave, nakon čega će se ponovo obaviti konsultacija sa tužiocem. Kostić tada nije pronađen na adresi stanovanja i za njim jeste bila raspisana potraga, ali je razgovor s njim obavljen u policijskoj stanici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije