Ex -Yu

Potukli se poslanici vlasti i opozicije

Potukli se poslanici vlasti i opozicije
Potukli se poslanici vlasti i opozicije

PODGRICA - Poslanici opozicione Socijalističke narodne partije /SNP/ Velizar Kaluđerović i vladajuće Demokratske partije socijalista /DPS/ Obrad Mišo Stanišić potukli su se u sali crnogorskog parlamenta, nakon što je poslanik DPS-a uvrijedio kolegu iz opozicije.

Tokom večerašnje rasprave o slanju crnogorskih vojnika u misiju u Avganistanu, Stanišić je Kaluđerovića nazvao "splačinom", nakon čega se ovaj zaletio na njega. Iako su ih kolege brzo razdvojile, poslanici su nastaviti raspravu u holu skupštine kada je kratko došlo i do fizičkog obračuna.

Do čarki poslanika došlo je, nakon što je poslanik Demokratskog fronta /DF/ Predrag Bulatović ocijenio da je odluku o smjeni direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost /ANB/ Bore Vučinića donio uži krug ljudi u DPS-u i pitao predsjednika parlamenta Ranka Krivokapića zbog čega nije održana sjednica Savjeta za bezbjedost i odbranu.

Na Kaluđerovićevu opasku da Krivokapić više nema što da objašnjava, Stanišić mu je dobacio da su njih dvojica "ista ekipa", aludirajući na Bulatovića, prenijeli su crnogorski mediji.

Kada mu je Kaluđerović rekao da prestane da dobacuje, Stanišić ga je u nekoliko navrata nazvao "splačinom".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije