Ex -Yu

Požar u fabrici u Hrvatskoj, nema stradalih (VIDEO)

Požar u fabrici u Hrvatskoj, nema stradalih (VIDEO)
Požar u fabrici u Hrvatskoj, nema stradalih (VIDEO)

ZAGREB - Veliki požar zahvatio je večeras novo postrojenje fabrike namještaja u Ðurđenovcu, odnosno dio lakirnice u kojoj se nalazi mnogo opreme.

Zahvaljujući brzoj reakciji, niko od zaposlenih nije stradao, no plamen doslovno guta čitavo postrojenje nekadašnje fabrike DIK Ðurđenovac, u kojoj je bila lakirnica, a u kojoj je radilo oko 60 radnika, javio je portal Našice.com.

Požar je izbio oko 17 sati i do 22 sata vatrena stihija nije bila ugašena, javio je reporter Hrvatske radio televizije, ukazujući da još nisu poznati uzroci požara.

Trenutno je na terenu policija i vatrogasci svih okolnih mjesta sa 18 vozila i preko 100 vatrogasaca koji se bore da sačuvaju i ono malo što vatra neće progutati, prenosi Index.hr.

Nekadašnja fabrika DIK Ðurđenovac je odnedavno u koncesiji PorWood firme, koja je takođe ove godine počela sa proizvodnjom namještaja.

Ova firma je uspješno zaposlila veliki broj radnika, ali nažalost požar koji je počeo oko 17 sati mogao bi sve to da uništi. Plamen uništava sve pred sobom i pravo je čudo da niko nije nastradao.

Ðurđenovac se nalazi oko 60 kilometara zapadno od Osijeka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije