Ex -Yu

Okončano opsadno stanje u Beogradu, uhapšen muškarac u bloku 45 (VIDEO)

Okončano opsadno stanje u Beogradu, uhapšen muškarac u bloku 45 (VIDEO)
Okončano opsadno stanje u Beogradu, uhapšen muškarac u bloku 45 (VIDEO)

BEOGRAD - Muškarac srednjih godina uhapšen je nešto poslije 14 sati u Ulici Jurija Gagarina 241, svega 20-ak minuta nakon što se policija povukla, poslije višečasovne opsade i potrage za osobom koja je sinoć izrešetala automobil na Novom Beogradu, a zatim pobjegla u tu zgradu.

Kako je javio izvještač Tanjuga s lica mjesta još nije poznato da li je uhapšeni muškarac osoba za kojom policija traga pod sumnjom da je pucala na automobil.

Poslije opsade solitera, koja je trajala oko 15 sati, policijske snage su se povukle, da bi svega 20-ak minuta kasnije u zgradu utrčali policajci u civilu, a za njima i pripadnici Intervente brigade i priveli jednu osobu.

Stanari solitera međutim tvrde  da uhapšeni nije "fantom" koga su tražili, već da je riječ o čovjeku koga znaju kao "Pile", bivšem kriminalcu koji je ranije osuđivan, ali se "penzionisao".

On živi u susjednoj zgradi. Stanari koji su vidjeli pravog "fantoma2 tvrde da ovo nije čovjek koji pravi probleme policiji od sinoć.

Zasad neidentifikovani muškarac koji je vozio crni automobil BMW, sinoć nešto poslije 20 sati počeo je da puca nasumično iz vozila i automobilom udarao u druga vozila u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu, oštetivši najmanje još četiri automobila.

Poslije pucnjave, osumnjičeni je pobjegao dalje Ulicom Jurija Gagarina, ali mu je kod broja 213 otpao točak na vozilu, pa je nastavio da trči i naoružan uletio u soliter u Ulici Jurija Gagarina 241.

Policija je u automobilu napadača našla dva pištolja.

Prema navodima medija, naoružani muškarac je srednjih godina i skrivao se na nekom od 14 spratova solitera sa 90 stanova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije