Ex -Yu

Pretučeni Nijemac se osjeća bolje

Pretučeni Nijemac se osjeća bolje
Pretučeni Nijemac se osjeća bolje

BEOGRAD - Povrijeđeni njemački državljanin D.H. (27) osjeća se bolje, iako je još rano govoriti o potpunom oporavku, kažu u Urgentnom centru.

Zamjenik direktora Urgentnog centra Dušan Jovanović dodao je da se sa članovima mladićeve porodice i njegovim ljekarima razgovara o nastavku liječenja u Njemačkoj.

"Njegovo stanje je malo bolje, iako su u pitanju teške povrede. To je bila velika operacija, i još je jako rano da se govori o definitivnom i potpunom izlečenju, ali situacija je malo bolja", rekao je Jovanović.

On je dodao da su povrijeđenom njemačkom državljaninu u posjetu došli roditelji, sa kojima ljekari Urgentnog centra dogovaraju prebacivanje mladića u Njemačku.

Njemački državljanin D.H. koji je došao u Beograd na skup o pravima LGBT osoba, u noću između petka i subote napadnut je na Zelenom vijencu i zadobio teške tjelesne povrede, poslije čega je operisan u Urgentnom centru.

U akciji policije uhapšena su sva trojica napadača, a zvaničnici Srbije i nevladine organizacije oštro su osudile napad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije