Ex -Yu

Priveden osumnjičeni za vrijeđanje Vučića

Priveden osumnjičeni za vrijeđanje Vučića
Priveden osumnjičeni za vrijeđanje Vučića

BEOGRAD - Igor Mikić priveden je u Policijsku upravu za grad Beograd zbog vrijeđanja premijera Srbije Aleksandra Vučića u direktnom prenosu fudbalske utakmice Srbija - Albanija na Radio-televiziji Srbije.

U konsultaciji sa zamjenikom višeg javnog tužioca, podnesena je krivična prijava u redovnom postupku za nasilničko ponašanje na sportskim priredbama ili javnom skupu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Mikić je priznao da je ulaznicu za VIP ložu dobio od prijatelja, jer mu je pokojni otac bio delegat Fudbalskog saveza Jugoslavije, fudbalski trener i savezni delegat, navodi se u saopštenju.

On je rekao i da je uvijek u prilici da nabavi karte za fudbalske utakmice, dodajući da se iskreno kaje zbog incidenta koji je počinio.

U saopštenju MUP-a napominje se da je Mikićeva izjava svojevrsni demanti današnjeg saopštenja Fudbalskog saveza Srbije /FSS/.

FSS saopštio je ranije danas da niko od ljudi iz nacionalnog saveza nije izdao akreditaciju osobi koja je tokom televizijskog prenosa prekinute utakmice sa Albanijom "upala" u otvoreni studio RTS-a i vrijeđala srpskog premijera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije