Ex -Yu

Prodao djevojčicu za pečeno prase

Prodao djevojčicu za pečeno prase
Prodao djevojčicu za pečeno prase

Zoran Novaković Ćoravi (40), osuđen je zlostavljanje, podvođenje i prodaju djevojčice, a iza sebe ima još 10 presuda.

Po posljednjoj presudi pančevačkog Višeg suda, Novaković će sada ići na šest godina u zatvor jer je D.P. držao zatočenu u napuštenoj kući u Pančevu. On je djevojčicu naterao na prostituciju i od nje je otimao zarađeni novac.

Pošto je bio nezadovoljan što maljoletnica zarađuje samo 2.000 dinara po klijentu, odlučio je da je proda rođaci u Novom Sadu i to za - pečeno prase. Srećom, djevojčica je sa rođakom Novakovića otišla u policiju i prijavila ga.

Novaković u krivičnom dosijeu ima brojne osuđujuće presude. Njegov kriminalni pohod počinje 1993. kada je uhapšen zbog nošenja oružja u Somboru. Zbog ovog je  proveo tri mjeseca u zatvoru. Osuđivan je i zbog tuče u Bačkoj Topoli i u Somboru.

Najviše presuda je dobio 2004. jer je osuđen i zbog lomljenja tuđe stvari u tuči, zbog čega je kažnjen sa 3.000 dinara. Pošto ovu kaznu nije platio, bio je u zatvoru- Iste godine dobio je još jednu uslovnu kaznu od šest mjeseci za korišćenje opasnog oružja u tuči, piše Blic.

Prvu krađu počinio je 2010. u Pančevu i kažnjen je sa 15.000 dinara. Godinu dana kasnije počinio je tešku krađu, pa ga je Apelacioni sud u Novom Sadu kaznio sa godinu dana zatvora. Protiv njega je policija podnosila i krivičnu prijavu za krađu, ali je odbačena zbog nedostatka dokaza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije