Ex -Yu

Pronađena nestala Nina Živković

Pronađena nestala Nina Živković
Pronađena nestala Nina Živković

BEOGRAD - Tinejdžerka iz Beograda Nina Živković (14) pronađena je poslije tri dana potrage.

Ova vijest je potvrđena i zvaničnim saopštenjem MUP u kojem se ne navode nikakvi dodatni detalji.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su Ninu Živković (14) iz Beograda. Policija je intezivno tragala za maloletnicom čiji je nestanak prijavljen 22.12.2014. godine", navodi se u kratkom saopštenju.

Podsjetimo, djevojčica Nina Živković nestala je 22.12. u Beogradu. U policiji kažu da je njen nestanak prijavila sestra i da se od tada za djevojčicom intenzivno tragalo. Dok nije pronađena danas, Nina je poslednji put viđena na Slaviji u periodu između 14:15 i 14:30, piše Blic.

Nina Živković je išla u osmi razred OŠ "Kosta Abrašević" iz Resnika. Cijele prošle nedelje nije dolazila u školu, ali je dolazila kući.

Devojčica pronađena u Šapcu

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je Živkovićeva pronađena u Šapcu i da je vraćena svojoj porodici.

On je naveo da je, prema informacijama kojima raspolaže, djevojčica nepovrijeđena.

Stefanović nije rekao iz kojih pobuda je maloljetna Nina Živković odlučila da ode od kuće.

"Pretpostavljam da su to neki lični, porodični razlozi, ali najvažnije je da je ona živa i zdrava. Posle teškog slučaja sa Tijanom Jurić strahujem kada neko dete nestane", kazao je Stefanović.

Ministar je naglasio da je i ovog puta policija obavila dobro svoj posao i važno je da se ona nalazi sa svojom porodicom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije