Ex -Yu

Pucnjava u Čačku, stradala jedna osoba

Pucnjava u Čačku, stradala jedna osoba
Pucnjava u Čačku, stradala jedna osoba

ČAČAK – U klasičnoj sačekuši, koja podsjeća na one iz krimi filmova, večeras oko 18 časova u Nemanjinoj ulici, na samo par stotina metara od centra Čačka, hicima iz pištolja ubijen je Strahinja I.

Mladića starog oko 25 godina je za sada nepoznati napadač, za kojim intenzivno traga policija, upucao u predelu stomaka. Povrijeđeni je prebačen u čačansku bolnicu, gdje su se ljekari borili za njegov život, ali je on podlegao povredama.

Kako "Novosti" saznaju, krvavi obračun se odigrao u trenutku kada je Strahinja izašao iz taksi vozila i uputio se u svoj stan, na početku Nemanjine ulice. U prolazu zgrade sačekala su ga dvojica napadača, a jedan od njih je zapucao ka mladiću. Potom su se ubica i njegov saučesnik dali u bjekstvo, a pretpostavlja se da su ušli u vozilo i pobjegli.

Policija ispituje i da li je treća osoba čekala napadače u automobilu u neposrednoj blizini.

Ranjeni Strahinja pao je na zemlju. Nedugo zatim primljen je na urgentno odjeljenje čačanske bolnice, gdje su mu konstatovane teške povrede unutrašnjih organa, zbog čega je odmah upućen na operaciju.

- Mladić je primljen u bolnicu sa prostrelnom ranom ispod desnog rebarnog luka. Ima teška oštećenja unutrašnjih organa i životno je ugrožen – kazala je PR bolnice u Čačku dr Biljana Kočović.

Čačanska kriminalistička policija odmah je obavila uviđaj na mjestu vatrenog obračuna i krenula je potraga za napadačima. Istrazi će sigurno pomoći snimci sa kamera iz obližnjih zgrada, ugostiteljskih objekata i firmi.

(NN; novosti)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije