Ex -Yu

Pucnjava u centru Niša, dvoje mrtvih

Pucnjava u centru Niša, dvoje mrtvih
Foto: Ilustracija | Pucnjava u centru Niša, ubijen muškarac

NIŠ - Jedna osoba ubijena je na licu mesta u pucnjavi u centru Niša na ulazu ispred kafića "Pandora" oko 11 časova. Druga preminula u Kliničkom centru.

Kako prenose "Južne vesti", očevici su čuli da je ispaljeno nekoliko metaka, ali niko nije video ko je pucao.

Prema riječima očevidaca, ubistvo se dogodilo kada su dvojica muškaraca došla automobilom u kafić "Pandora", u širem centru Niša, kod Osnovnog suda u tom gradu.

Nakon što su parkirali automobil i izašli iz njega, na motoru su došla još dvojica mušakraca. Jedan od njih je ispalio više metaka, dok ga je drugi čekao na motoru, kojim su se zajedno udaljili sa mesta napada.

Nezvanično se saznaje da postoje očevici napada koji su zapisali broj tablica motora, prenijela je agencija Beta.

Direktor Hitne pomoći u Nišu Slavoljub Živadinović rekao je ranije Beti da je u toku prijepodneva ekipa te službe intervenisala zbog ranjavanja jedne osobe, a da su ljekari na mjestu incidenta zatekli još jednog muškarca koji je već bio mrtav. Prema riječima ljekara, zdravstveno stanje ranjenog muškarca je veoma teško.

Barjaktarović i Savić, prema nezvaničnim informacijama, su ranije prijavljivani i hapšeni zbog različitih krivičnih djela, pa policija pristupa ovoj likvidaciji kao kriminalnom obračunu.

"Južne vesti" navode da su žrtve napada, prema nepotvrđenim informacijama, u kafić došli iz obližnjeg suda nakon ročišta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije