Ex -Yu

Rajner: Podržavamo Karamarka, stranka je jedinstvena

Rajner: Podržavamo Karamarka, stranka je jedinstvena
Rajner: Podržavamo Karamarka, stranka je jedinstvena

ZAGREB - Predsjednik Sabora i član Predsedništva HDZ Željko Rajner izjavio je da je je jednoglasan zaključak Predsjedništva HDZ-a da podržava Tomislava Karamarka.

"Stranka je jedinstvena i snažna, a koliko je jedinstvena i snažna najbolje će se vidjeti sutra na Izbornom saboru HDZ", izjavio je Rajner poslije sjedinice Predsjedništva te stranke, prenijela je agencija Hina.

Rajner je naveo i da je takva situacija ojačala stranku.

"Isprofilisao se jasan stav stranke, a nasuprot onome, što meni lično nije jasno, a to je - zbog čega Most zapravo želi da sruši ovu Vladu u kojoj sam učestvuje i zapravo očigledno da dovede ponovno na vlast Zorana Milanovića", rekao je Rajner.

Hrvatska vlada odbila je danas na telefonskoj sjednici prijedlog za izglasavanje nepovjerenja svom prvom potpredsjedniku Tomislavu Karamarku, a protiv takvog zaključka glasalo je šest ministara Mosta.

Čelnik Mosta Božo Petrov rekao je poslije glasanja kako oni nisu za nove izbore, ali da ne mogu podržavati stare modele ponašanja. Petrov je izrazio uvjerenje da će Tomislav Karamarko preuzeti političku odgovornost.

POVEZANE VIJESTI:

Karamarko ostaje u Vladi Hrvatske, Petrov očekuje drugog kandidata

Karamarko: Most i Petrov neće uspjeti srušiti ovu Vladu

Orešković: Podržaću Karamarka

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije