Ex -Yu

Sahranjen žandarm Stevan Sinđelić

Sahranjen žandarm Stevan Sinđelić
Sahranjen žandarm Stevan Sinđelić

KRALJEVO - Srpski žandram Stevan Sinđelić, koji je ubijen u Kopnenoj zoni bezbjednosti na području Kuršumlije, sahranjen je u selu Ruđevci kod Kraljeva.

Sinđelić je sahranjen uz sve počasti i počasni plotun koji su ispalili pripadnici Žandarmerije.

Komandant kraljevačkog odreda Žandarmerije Dejan Luković rekao je da je Sinđelić bio hrabar žandarm, uvijek spreman da radi za tim, prenijeli su beogradski mediji.

Osim članova porodice i rodbine, na sahrani je bilo više hiljada građana, kao i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ministar za rad i socijalna pitanja Aleksandar Vulin i šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Zoran Babić.

Sinđelić je umro u četvrtak, 28. avgusta, nakon što je ranjen kod sela Orlovac dok je obezbjeđivao područje na kojem je dan ranije patrola policije iz Kuršumlije iznenadila grupu naoružanih šumokradica sa Kosova.

Postoji sumnja da su se šumokradice naredne noći vratile na to mjesto da uzmu ono što im je ostalo kada su pobjegli od policije.

Tada su nepoznata lica zapucala iz mraka i teško ranila Sinđelića koji je nekoliko časova kasnije umro na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije