Ex -Yu

Sahranjena uz supruga i kćerku

Sahranjena uz supruga i kćerku
Sahranjena uz supruga i kćerku

Jelena Imbra (36), koja je životnu bitku izgubila u bolnici dok su joj sahranjivali muža i sedmomesečnu kćerku, sahranjena je juče na groblju u rodnoj Beloj Crkvi.

Nekoliko stotina rođaka, prijatelja i komšija porodice koja je stradala kod Bavaništa kada je na njihov automobil naletio šleper, drugi put se okupilo na groblju za samo tri dana. Ovoga puta, na vječni počinak ispratili su Jelenu (36), koja je sahranjena u istu grobnicu gdje su u utorak spušteni suprug Vladimir (36) i sedmomjesečna kćerkica Lana. Plač najmilijih još jednom se prolamao grobljem, kao i tri dana ranije.

Tešku nesreću preživjela je samo Una (4), koja je prošla sa povredom na čelu. Ona nije prisustvovala majčinom pogrebu, a odtad je izašla iz bolnice, nalazi se kod rođaka. „Una je zdravstveno dobro, ali stalno pita gdje su joj roditelji. Niko još nema snage da joj kaže da je ostala sama'', rekla je uplakana rođaka i dodala da je Jelena imala dvije sestre od tetke sa kojima je bila veoma bliska, pa vjeruje da će neka od njih preuzeti brigu o Uni, prenosi Alo.

        

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije